Mijn naam is Petra Raven. Geboren en getogen in Ezinge. Na mijn opleiding mbo-uv als schoonheidsspecialiste in Paterswolde heb ik in 1990 in Ezinge mijn eigen praktijk geopend.
Een aantal jaren later kwam ik erachter dat wat je op de huid ziet, niet alleen door invloeden van buitenaf tot stand komt, maar dat het ook van binnenuit kan komen. Dat bijvoorbeeld spanningen of stress de huid dusdanig kunnen beïnvloeden dat de huid gevoeliger wordt of dat er een vorm van acne zichtbaar is. Ik ben op zoek gegaan naar een opleiding die mij daar meer inzicht in zou kunnen geven. Ik heb gekozen voor de opleiding Holos Massagetherapie in Utrecht. Deze 4-jarige hbo-opleiding heeft mij niet alleen verschillende massagevormen geleerd, maar ook de therapeutische kant. De combinatie van gespreksvoering en inlevingsvermogen samen met lichamelijke klachten, maakt dat de behandelingen holistisch zijn. Dat wil zeggen dat alle aspecten van een persoon, emotioneel, mentaal en psychisch, meegenomen worden in de behandeling. Zo kunnen we kijken en ontdekken waar deze zijn ontstaan. Van daaruit leidt dit tot een zelfgenezend proces. Dit alles heb ik natuurlijk ook zelf ondergaan. In 2000 heb ik de opleiding succesvol afgerond en in praktijk gebracht. Hierdoor zijn mijn behandelingen verrijkt.

Uiterlijke verzorging
HUIDVERZORGING
Mijn manier van werken is met mijn handen. Ik gebruik tot nu toe geen apparatuur. De  producten die ik gebruik zijn van Sans Soucis. Dit merk houdt zich bezig met natuurlijke producten. Naast complete gezichtsbehandelingen kunt u ook kiezen voor een module. Dit is bijvoorbeeld het harsen van de bovenlip, epileren, verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen, enzovoort.

Innerlijke verzorging
MASSAGE THERAPIE
Integrale massage therapie is een actieve manier om met jezelf bezig te zijn en inzicht in jezelf te krijgen. Je wordt je bewust van je lichaam door middel van massage. Zo leer je gelijk hoe je lichaam reageert op verschillende situaties. Lichamelijke en/of emotionele spanningen  komen naar de oppervlakte en hierdoor word je bewust van je lijf. Door inzicht te krijgen in jezelf kun je verschillende klachten herkennen, erkennen, een plek geven of oplossen. Daardoor kunnen klachten verdwijnen.

Effecten van massage
-    stimuleert het natuurlijk genezend vermogen
-    versterkt het immuunsysteem
-    geeft meer energie
-    verbetert de circulatie
-    geeft een plaatselijke of algehele ontspanning
-    heeft invloed op de vochthuishouding
-    beïnvloedt de stofwisseling
-    heeft invloed op inwendige organen en regelsystemen

Uiterlijke en innerlijke verzorging
Combinatiebehandelingen zijn mogelijk. In overleg kijken we wat we binnen een afgesproken tijd kunnen doen. Wilt u worden geëpileerd en een voetmassage of harsen en een rugmassage? Alles is mogelijk!

Flexibel systeem huidverzorging / huidverbetering
Om een optimale flexibiliteit te bieden, reserveert u geen behandeling maar een bepaalde tijd (60 of 90 minuten). Voor de behandeling kunnen we bespreken waaraan u op dat moment behoefte heeft. Uw wensen staan altijd centraal en deze kunnen per keer verschillen. U kunt kiezen uit verschillende behandelingen,bijvoorbeeld een behandeling bestaande uit het verven van wimpers, een korte gezichtsbehandeling en een rugmassage of een oliepakking voor het gezicht met een scrubbehandeling van het lichaam, enzovoort.

De deelbehandelingen waar een * bij staat kunt u bij uw behandeling in krijgen, deze worden dan niet apart berekend. Houd er rekening mee dat het allemaal wel binnen de afgesproken tijd moet passen.