Biodroga-md huidverbetering

De natuurlijke ingrediënten maakt dat biodroga-md doelgericht en zeer efficiënt is voor diegene die meer uit de huidverzorging willen halen. Biodroga-md biedt een innovatieve, hoog wetenschappelijk huidverzorging. Gebaseerd op medische bevindingen van de laatste huidverzorging onderzoeken, rechtstreeks gericht op de verschillende oorzaken van de huidproblemen. Alle biodroga-md producten zijn vrij van minerale oliën, emulgatoren, parabenen, kleurstoffen, synthetische geurstoffen en PEG. Ze bevatten uitsluitend natuurlijke geurstoffen of helemaal geen.
Behandelingen met Biodroga-md zijn gericht op huidverbetering. In een behandeling van 1,5 uur wordt de huid intensief gereinigd, tekorten aangevuld door middel van serums en maskers, acupressuur behandeling, om de huid te activeren en een lymfedrainage om afvalstoffen snel af te voeren.

HUIDVERBETERING

· Behandeling 1 (60 min.) 57,50

in een behandeling van 1 uur wordt de huid
- intensief gereinigd,
- tekorten aangevuld door middel van serums en maskers,

· Behandeling 2 (90 min.) 92,50

in een behandeling van 1,5 uur wordt de huid
- intensief gereinigd,
- tekorten aangevuld door middel van serums en maskers,
- acupressuur behandeling om de huid te activeren en een
- lymfedrainage om afvalstoffen snel af te voeren.

Micro-Needling

Een 60 minuten behandeling omvat:
- reiniging
- peeling
- serum + Micro-Needling
- masker
- verzorging
85,00
Een kuurbehandeling kost € 425,= en bestaat uit 5 behandelingen met een interval van 2-4 weken. Bovendien ontvangt u een gratis vitamine C concentraat t.w.v. € 88,95.    

Klik hier voor meer informatie

 Fruitzurenbehandeling

Een 60 minuten behandeling omvat:
- reiniging
- fruitzuur
- serum
- masker
- verzorging
60,00
Een kuurbehandeling kost € 300,= en bestaat uit 5 behandelingen met een interval van 7-10 dagen. De fruitzuren worden per behandeling verhoogd toegepast. Bovendien ontvangt u gratis fruitzuur voor thuisgebruik t.w.v. € 32,95.    

Klik hier voor meer informatie