HOT STONE MASSAGE

Een massage met warme basaltstenen die op het lichaam worden gelegd en tevens gebruikt worden om te masseren. Het lichaam wordt aangenaam warm, de doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Een ander effect van deze massage is dat de spieren en de huid versoepelen. Deze massage is ideaal voor onder andere mensen met: rug- en nekklachten, een slechte doorbloeding, spierpijn en voor totale ontspanning.

- Hot stone masage (60 min.) 42.50


( de stenen hebben tijd nodig om warm te worden. Het is dan ook handig als u even doorgeeft dat u een Hot Stone massage wilt hebben)


SPECIFIEKE DEELMASSAGE

Een massage voor bijvoorbeeld alleen de nek,
rug of armen (30 min)
25.00
Ontspannings massage (60 min) 42.50

 

U kunt bij mij terecht voor uiterlijke verzorging (schoonheidsbehandelingen), innerlijke verzorging (massage voor ontspanning of klachten) of uiterlijke en innerlijke verzorging gecombineerd.

Mijn behandelingen zijn altijd anders, omdat ik op mijn gevoel af ga. Dat houdt in dat ik bijvoorbeeld geen standaard massage geef, maar dat ik verschillende massages door elkaar mix. U kunt bij mij ook terecht voor een gezichtsbehandeling én een massage. Dit alles wordt in een afgesproken tijd verzorgd.


Hieronder heb ik de verschillende massages voor u uiteen gezet.

     -    Klassieke massage. De klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. In de massage wordt gewerkt met verschillende technieken, zoals effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen), fricties (constante plaatselijke ronddraaiende druk), vibraties (trillende beweging) en tapotementen (kloppende beweging). Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels en voert afvalstoffen af, waardoor de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren wordt verbeterd. Het zelfhelende vermogen van het lichaam     wordt hierdoor gestimuleerd.

      -     Eergetische massage. Deze massage is afkomstig uit de oosterse landen. Een rustgevende massage omdat de energie in je lichaam reageert op het zenuwstelsel, je lichaam beter wordt doorbloed en spanningen in het lichaam minder worden of zelfs verdwijnen.   

-    Beussmassage. Deze massage is afkomstig uit Oostenrijk. Een zachte massage van de wervelkolom met een energetische werking die emotionele, psychische en lichamelijke blokkades kan opheffen.

-    Holistic pulsing. Deze massage is afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Een massagevorm die gebruikt maakt van wiegende en pulserende bewegingen om spanningen in spieren en gewrichten los te maken.

-    Metamorfosemassage. Deze massage is afkomstig uit Engeland. Een zachte massage van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Voor een heerlijke ontspanning of om te werken aan je bewustzijn en het verwerken van emoties en/of psychische klachten.

-    Polariteitmassage. Deze massage is afkomstig uit Oostenrijk. Een massage door middel van  handoplegging op de chakra’s waardoor de energiehuishouding gestimuleerd wordt. Chakra’s zijn energiewielen die de levensenergie op gang brengen. Alles wat we denken, doen, voelen en waarnemen brengt verandering in onze energiehuishouding. Het doel van de massage is om je van eventuele blokkades bewust te maken zodat er meer evenwicht en ontspanning kan worden bereikt.

-    Voetreflexmassage. De oorsprong van deze massage werd al duizenden jaren geleden toegepast in China, Egypte en India. Een voetmassage die de reflexzones van het lichaam stimuleert. Reflexzones van de voeten staan in verbinding met onder andere organen, klieren, enzovoort die door massage worden gestimuleerd. Disharmonie wordt hierdoor opgelost en kan het lichaam zichzelf herstellen.

-    Manuele lymfedrainage. Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die toegepast wordt om het lymfesysteem te stimuleren. Hierdoor kan meer opgehoopt vocht afgevoerd worden en zal het oedeem (de zwelling) afnemen.

-    Quantum touch. Deze methode is afkomstig uit Amerika. Door middel van handoplegging en ademhalingstechnieken wordt het zelfgenezende vermogen aangesproken.

-    Signature cell healing (pijnappelklier behandeling). Deze methode is afkomstig uit Hawaï. Door middel van handoplegging wordt de pijnappelklier geactiveerd. De pijnappelklier is de allereerste klier die gevormd wordt na (de conceptie) en waaruit alle andere cellen ontstaan. Dit is de klier die het geheugen heeft hoe een cel eruit moet zien. Door deze klier te activeren worden alle cellen gestimuleerd om terug te keren naar hun oorspronkelijke staat. Hierdoor is heling mogelijk.

-    Lichaamsreflexologie. Deze massage is afkomstig uit Engeland. Een diepe massage van de huid die de reflexzones van onder andere organen, spieren, enzovoort beïnvloeden waardoor het lichaam zich kan herstellen van eventuele blokkades.