SPECIFIEKE DEELMASSAGE

Een massage voor bijvoorbeeld alleen de nek,
rug of armen (30 min)
25.00
Ontspannings massage (60 min) 42.50

 

U kunt bij mij terecht voor uiterlijke verzorging (schoonheidsbehandelingen), innerlijke verzorging (massage voor ontspanning of klachten) of uiterlijke en innerlijke verzorging gecombineerd.

Mijn behandelingen zijn altijd anders, omdat ik op mijn gevoel af ga. Dat houdt in dat ik bijvoorbeeld geen standaard massage geef, maar dat ik verschillende massages door elkaar mix. U kunt bij mij ook terecht voor een gezichtsbehandeling én een massage. Dit alles wordt in een afgesproken tijd verzorgd.


Hieronder heb ik de verschillende massages voor u uiteen gezet.

     -    Klassieke massage. De klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. In de massage wordt gewerkt met verschillende technieken, zoals effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen), fricties (constante plaatselijke ronddraaiende druk), vibraties (trillende beweging) en tapotementen (kloppende beweging). Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels en voert afvalstoffen af, waardoor de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren wordt verbeterd. Het zelfhelende vermogen van het lichaam     wordt hierdoor gestimuleerd.

      -     Eergetische massage. Deze massage is afkomstig uit de oosterse landen. Een rustgevende massage omdat de energie in je lichaam reageert op het zenuwstelsel, je lichaam beter wordt doorbloed en spanningen in het lichaam minder worden of zelfs verdwijnen.   

-    Voetreflexmassage. De oorsprong van deze massage werd al duizenden jaren geleden toegepast in China, Egypte en India. Een voetmassage die de reflexzones van het lichaam stimuleert. Reflexzones van de voeten staan in verbinding met onder andere organen, klieren, enzovoort die door massage worden gestimuleerd. Disharmonie wordt hierdoor opgelost en kan het lichaam zichzelf herstellen.

-    Manuele lymfedrainage. Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die toegepast wordt om het lymfesysteem te stimuleren. Hierdoor kan meer opgehoopt vocht afgevoerd worden en zal het oedeem (de zwelling) afnemen.

-    Lichaamsreflexologie. Deze massage is afkomstig uit Engeland. Een diepe massage van de huid die de reflexzones van onder andere organen, spieren, enzovoort beïnvloeden waardoor het lichaam zich kan herstellen van eventuele blokkades.